bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Fuhuş Operasyonunda 5 Kişi Tutuklandı

ASAYİŞ

Konya polisinin, yerli ve yabancı kadınları kandırarak fuhuş batağına sürükleyen aile çetesine yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınan 6 kişiden 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.Edinilen bilgiye göre, Konya Asayiş Şube Müdürlüğü...

Konya polisinin, yerli ve yabancı kadınları kandırarak fuhuş batağına sürükleyen aile çetesine yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınan 6 kişiden 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri 3 gün önce Konya'nın merkez Selçuklu İlçesi Bosna Hersek Mahallesinde örgütlü bir şekilde fuhuş yaptıran şebekeye operasyon yapmıştı. Operasyonda örgüt lideri Hayati K. (34), annesi Satı K. (65), kardeşleri Ramazan (32), Dünyamin K. (42), kuzeni Ümit B. (24) ve 2 çocuğu olan sevgilisi Ayten A. (24) gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan şüpheliler İnsan ticareti yapmak, örgüt kurmak, fuhuş yaptırmak ve aracılık etmek suçlarından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkan şüphelilerden anne Satı K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şüpheliler, dul yerli ve yabancı kadınlarla sevgili olduktan sonra birlikte olup, erkeklere pazarladıkları iddia ediliyordu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.