bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Fatih’te Kadın Cinayeti

ASAYİŞ

Fatih’te bir kadın, aracının içinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlanarak öldürüldü.Edinilen bilgiye göre, Yedikule Mermer Kule Sokak üzerinde, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler, Songül Polat'ı (37) kullandığı...

Fatih’te bir kadın, aracının içinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kurşunlanarak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Yedikule Mermer Kule Sokak üzerinde, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler, Songül Polat'ı (37) kullandığı 34 YC 4909 plakalı cipin içinde başından silahla vurarak öldürdü. Olaydan bir süre sonra yoldan geçen bir vatandaşın kadını kanlar içinde görmesi üzerine 112 acil sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının öldüğünü belirledi.

Olay yeri inceleme ekipleri cinayetin işlendiği aracı ve olay yeri çevresini büyük bir titizlikle inceledi. Yapılan incelemenin sonunda aracın içinde 3 adet boş kovan bulunduğu öğrenildi. Kurşunun aracın ön koltuğunda oturan bir şahıs tarafından sıkılmış olabileceği iddia edilirken cinayete kurban giden Songül Polat’ın bir yakını tarafından öldürülmüş olabileceği üzerinde duruluyor.

Songül Polat'ın cesedi Adlı Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis, kaçan saldırgan ya da saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.