bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Elektrik-su Parası Karşılığı Evinde Fuhuş Yaptırdı

ASAYİŞ

Samsun'da elektrik, su parası karşılığı evinde fuhuş yaptırdığı iddia edilen yaşlı kadın, polis tarafından gözaltına alındı.Olay, İlkadım ilçesi Rasathane Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü...

Samsun'da elektrik, su parası karşılığı evinde fuhuş yaptırdığı iddia edilen yaşlı kadın, polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, İlkadım ilçesi Rasathane Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Barosu ekipleri, alınan ihbar doğrultusunda daha önce de 7 kez hakkında 'fuhuş için yer temini' suçundan yasal işlem yaptıkları 64 yaşındaki P.A. adlı kadının evini takibe aldı. Evden çıkan bir kişinin ifadesine başvuran polis, söz konusu şahsın 30 lira karşılığında evde Ç.K. adlı hayat kadını ile ilişkiye girdiğini söyledi.

Gözaltına alınan Ç.K. suçunu itiraf ederek, P.A.'nın evinde para karşılığı erkeklerle fuhuş yaptığını, evini kullandığı için de elektrik ve su faturalarını ödeyip mutfak için ihtiyaç malzemelerini aldığını söyledi. Ç.K.'ya Kabahatler Kanunu'na göre 88 lira para cezası uygulandı. P.A. ise "fuhuş için yer temini etmek" suçundan polis tarafından gözaltına alındı. Yaşlı kadın, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.

Bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen P.A., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.