bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Eğlence Yerinde Silahlı Kavga: 2 Yaralı

ASAYİŞ

Samsun'da içkili bir eğlence yerinde çıkan tartışmada silahlı saldırı sonucu 2 kişi vurularak hastanelik oldu.Olay, Atakum ilçesi İncesu Yalı Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan içkili bir eğlence yerinde dün gece saat 03.00 sıralarında...

Samsun'da içkili bir eğlence yerinde çıkan tartışmada silahlı saldırı sonucu 2 kişi vurularak hastanelik oldu.

Olay, Atakum ilçesi İncesu Yalı Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan içkili bir eğlence yerinde dün gece saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgeye göre, masada oturarak içi içenler arasında 'yan bakma' meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine K.S.(38), tartıştığı E.T.'ye (41) tabancayla ateş açtı. Tabancadan çıkan kurşunlar E.T.'yi dol dizinden, garsonlardan K.S.'yi (24) ise kazara sağ bacağının diz hizasından yaraladı. Yaralılar, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Silahlı saldırgan K.S. ile olayı azmettirdiği iddia edilen yanında bulunan M.H.(43) olay yerinden katçı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili K.S. ve M.H.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen 2 kişi savcıya ifade verdikten sonra tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren K.S., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderilirken, M.H. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.