bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Dr. Habib Demirel Koronavirüs Nedeniyle Vefat Etti

ASAYİŞ

Kızılay Samsun Şube Başkanlığı görevini yürüten Dr. Habib Demirel koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kızılay Samsun Şube Başkanlığı görevini yürüten Dr. Habib Demirel koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Dr. Habib DEMİREL

Dr. Habib Demirel (d. 20 Ocak 1964, Adıyaman) Türk tıp doktoru, yazar. Psikoloji doktoru ve nöropsikoloji araştırmacısı.

Yazarın nöropsikolojiyi hayatla bütünleştiren ilk kitabı "Aklın Kör Noktası" 2013 yılında yayımlanmıştır. Dr Habib Demirel, nöropsikoloji, beynin davranış dinamiği, kişilik tipolojileri, fizyonomi/ fiziksel özelliklerden karakter analizi, dahi beyin yetiştirme ve politik nöropsikoloji alanlarıdaki çalışmalarıyla tanınmaktadır.

HABİP DEMİREL’İN HAYATI

1964 yılında Adıyaman'da Öğretmen Hacı Yılmaz Demirel ve Fatma Demirel'in oğlu olarak dünyaya geldi. Çukurova Tıp Fakültesi mezunu olan Dr. Habib Demirel uzun yıllar yönetici Başhekimlik ve İl Sağlık Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Samsun Bafra Kuşluğan Sağlık Ocağı’nda hekimlik; Samsun İl Sağlık Müdür Yardımcılığı, Samsun İl Sağlık Müdürlüğü; Bafra SSK Hastanesi Başhekimliği, Samsun SSK Hastanesi Başhekimliği ve Samsun Gazi Devlet Hastanesi Başhekimliği ile Samsun Ruh Sağlığı Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Dr. Habib Demirel on yılı aşkın süredir nöropsikoloji üzerinde çalışmalar yapmaktadır.

Kuran’ı nöropsikolojik açıdan yorumlama ve Tevrat üzerine incelemeler yapan Dr. Demirel, beynimizde asılı duran ve bizi engelleyici bir rol oynayan düğümlerin çözümlenmesini sağlayan Beyin Detoksu / Düşünce Durulama Tekniği‘ni geliştirdi.

Odaklanma & Konsantrasyon; Hızlı, Etkin, Kalıcı Öğrenme; Buluşçu Zihin& Dahi Beyin Oluşturma; Küresel& İnovasyonel& Hikmetsel Düşünüş tekniklerini HBB Dahi Beyin Teknikleri adı altında birleştirdi. Zeka gelişimini artıran ve çocuk sahibi olacak çiftlerde çocuğun üstün yetenekli doğma koşullarını oluşturan ZİSMER Teknikleri‘ni geliştirdi.

Dr. Habib Demirel beynin davranış dinamiği, beyin temelli öğrenme, odaklanma& konsantrasyon, Küresel Düşünüş teknikleri ve HBB Dahi Beyin Teknikleriyle ilgili pek çok seminer ve konferans vermiştir.

Yorumlar (1)

admiin 3 Yıl Önce

Rabim rahmet etsin

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.