bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Diyanet-sen'den Din Gönüllüleri Günü

ASAYİŞ

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanlığı Çalışanları Sendikası (DİYANET-SEN) “Din Gönüllüleri Günü" düzenledi.Bedesten Restoran’da yapılan programa İlçe Kaymakamı...

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanlığı Çalışanları Sendikası (DİYANET-SEN) “Din Gönüllüleri Günü" düzenledi.

Bedesten Restoran’da yapılan programa İlçe Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkanı Sadık Edis, İlçe Müftüsü Mehmet Öztürk, Göl Belde Belediye Başkanı Ahmet Avcı, Narlısaray Belde Belediye Başkanı Ali İhsan Üzer, daire amirleri, sivil toplum örgütlerinin başkan ve temsilcileri, Kur’an kursu öğreticileri, imam hatip ve müezzin kayyımlar katıldı.

Diyanet-Sen Samsun 1. Şube Başkan Yardımcısı Yakup İba, “Cami ve minareler; merhametin, kavuşmanın, acıyı paylaşmanın ve yardım duygularının anlam kazandığı kutsal mabetlerdir. Aynı safta kardeşlik hisleriyle kılınan namazlar birlik ve beraberliğimiz açısından son derece önemlidir” dedi

Teşkilatın hedefleri, din gönüllülerin özellikleri ve Kur’an kurslarının işlevlerini anlatan İlçe Müftüsü Mehmet Öztürk, birlik ve beraberlik adına, en ücrada devleti temsil ettiklerini söyledi.

Kalp damar hastalıkları konusunda sunum yapan Samsun Medicana Hastanesi hekimlerinden Yrd. Doç. Dr. Hacı Akar ve Yrd. Doç. Dr. Mustafa Yazıcı, erken teşhisle ilgili uyarılarda bulunarak, kalp ve damar yollarındaki tıkanıkları ve tedavi yollarını anlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.