bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Dalgaların Aldığı Ercan'ı Arama Çalışmaları Sürüyor

ASAYİŞ

Amasra'da, Pazartesi günü serinlemek için mendireğe çıkan ve dalgalara kapılarak denize sürüklenen iki arkadaştan Ercan Yollu'yu arama çalışmaları devam ediyor.Ankara'dan Bartın'ın Amasra ilçesine balık tutmak ve gezmek için gelen Kadir...

Amasra'da, Pazartesi günü serinlemek için mendireğe çıkan ve dalgalara kapılarak denize sürüklenen iki arkadaştan Ercan Yollu'yu arama çalışmaları devam ediyor.

Ankara'dan Bartın'ın Amasra ilçesine balık tutmak ve gezmek için gelen Kadir Göktaş ile Ercan Yollu serinlemek için mendireğin üzerine çıkmış ve gelen dalgalara kapılarak gözden kaybolmuşlardı. İki gün önce yapılan arama çalışmalarında Kadir Göktaş'ın cesedi mendireğin ön kısmında bulunan beton blokların arasında bulundu. Ercan Yollu'yu arama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bartın Sahil Güvenlik Gurup Komutanlığına bağlı 8 dalgıç dönüşümlü olarak su altında arama yapıyor. Ayrıca bir tekne sahile yakın bölgelerde bir teknede açıkta aramalarını sürdürüyor. Ercan Yollu'nun ailesi ise, yapılan arama çalışmaları gözyaşları içerisinde izliyor. Daha önce yaşanan fırtına ve dalgalar nedeniyle suyun bulanık olduğu ifade edildi. Arama kurtarma çalışmalarını izleyen acılı baba Besim Yollu ise, oğlunun bir an önce bulunması için dua ettiklerini söyledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.