bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Çöplükte Bulunan Cesedin Kimliği Belirlendi

ASAYİŞ

Konya’nın Sarayönü ilçesine bağlı Çeşmelisebil beldesinde bir çöpte bulunan cesedin, 4 gündür kayıp olan Hanifi Ölmez’e ait olduğu belirlendi. Vücudunda çok sayıda kesik izine rastlanan cesedin yakılmadığı, güneşten dolayı karardığı...

Konya’nın Sarayönü ilçesine bağlı Çeşmelisebil beldesinde bir çöpte bulunan cesedin, 4 gündür kayıp olan Hanifi Ölmez’e ait olduğu belirlendi. Vücudunda çok sayıda kesik izine rastlanan cesedin yakılmadığı, güneşten dolayı karardığı belirtildi.

Edilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Çeşmelisebil beldesi Hürriyet Mahallesi’nde vatandaşlar tarafından bir çöplükte erkek cesedi bulundu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen jandarma ekipleri, vücudunun üst kısmının yakıldığı sanılan cesedin, güneşten dolayı karardığını belirledi. Olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için hastaneye kaldırılan cesedin, dört gündür kayıp olan Hanifi Ölmez’e (35) ait olduğu tespit edildi. Ceset üzerinde yapılan kontrollerde ilk belirlemelere göre çok sayıda kesi izine rastlandığı öne sürüldü. Cinayete kurban gittiği tahmin edilen Hanifi Ölmez’in otomobili de Cihanbeyli ilçesinde koltukları kan içinde terk edilmiş halde bulunmuştu.

KENDİSİNİ VURANLARA TEHDİTLER SAVURMUŞTU

Çöplükte cesedi bulunan Hanifi Ölmez, 21 Temmuz 2011 tarihinde husumetlisi H.K. tarafından vurulmuştu. Ağır yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede 4 ay tedavi gördükten sonra taburcu edilen Hanifi Ölmez, intikam almak için kendisini vuran H.K.’nin balık ve ciğer sattığı iş yerine bir otomobille giderek tüfek ve tabanca ile ateş etmişti. Açılan ateş sonucu Hanifi Ölmez, iş yerinde alış veriş yapan 3 müşteriyi vurarak yaralamıştı. Olaydan sonra gözaltına alınan Hanifi Ölmez, sağlık kontrolü için getirildiği Numune Hastanesi çıkışında kendisini vuranlar için “Ölecek onlar ölecek. Müşteri vurduğumuzu bilmiyoruz da, kimi vuracağımızı biliyoruz. Her şeyin bir bedeli var" diyerek tehditler savurmuştu.

Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldığı bildirildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.