bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Çocuk Tutukluların Kaldığı Cezaevi'nde Kavga: 4 Yaralı

ASAYİŞ

Maltepe Çocuk ve Gençlik Ceza İnfaz Kurumu’nda çocuk tutukluların kaldığı koğuşta çıkan kavgada 4 çocuk tutuklu yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Maltepe Çocuk ve Gençlik Ceza İnfaz Kurumu çocukların kaldığı koğuşta tutuklular arasında...

Maltepe Çocuk ve Gençlik Ceza İnfaz Kurumu’nda çocuk tutukluların kaldığı koğuşta çıkan kavgada 4 çocuk tutuklu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Maltepe Çocuk ve Gençlik Ceza İnfaz Kurumu çocukların kaldığı koğuşta tutuklular arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavga nedeniyle çıkan yangında 4 çocuk tutuklu çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar cezaevine çağırılan ambulanslarla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan birinin yoğun duman nedeniyle zehirlendiği ve durumunun ciddiyetini koruduğu, diğer 3 tutuklunun ise vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluştuğu öğrenildi. Vücudunda yanıklar oluşan 3 çocuk tutuklu, tedavilerinin ardından taburcu edilip cezaevine geri gönderilirken durumu ağır tutuklunun tedavisine devam ediliyor.

Çıkan olaylarla ilgili cezaevi yönetimi ve savcılık soruşturma başlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.