bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Cezaevinden Çıktı Eski İş Yerinde Ölü Bulundu

ASAYİŞ

Bursa’da bir kişi cezaevinden çıktığı gün eski iş yerinde ölü bulundu.Edinilen bilgiye göre, olay merkez Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesi’nde meydana geldi. Daha önceden işlediği bir suçtan dolayı Bursa E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda...

Bursa’da bir kişi cezaevinden çıktığı gün eski iş yerinde ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesi’nde meydana geldi. Daha önceden işlediği bir suçtan dolayı Bursa E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda kalan 6 çocuk babası Mehmet Ali E. (53), dün tahliye oldu. Cezaevine girmeden önce işlettiği kafeye giden Mehmet Ali E., iş yerinin devredildiğini öğrenince, sinir krizi geçirdi. Bir süre sonra kafeye şahsın yakınları geldi. Yerde Mehmet Ali E.’nin, cansız şekilde yattığını gören yakınları polis ve 112 ekiplerine bildirdi. 112 ekipleri şahsın göğsünden aldığı bıçak darbesi alarak öldüğünü bildirdi.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatan Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, ölen adamın eşi ve çocuklarının ifadesine başvurdu. Babasının cezaevinden yeni tahliye olduğunu ifade eden Süleyman E., “Babam devamlı alkol alıyordu. Ben kafeye geldiğimde yerde yatıyordu. Bıçakla kendine zarar vermiş” dedi.

Mehmet Ali E.’nin eşi Maşallah E. ise, “Eşim alkol alarak küfürler etti. Daha sonra da dişlerini sıkarak kafasını cama vurdu” diye konuştu.

Olayla alakalı soruşturma başlatıldı. Mehmet Ali E.’nin kendi kendini mi bıçakladığı yoksa başkası tarafından öldürüp öldürülmediği soruşturma sonucu netlik kazanacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.