bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Çetinkaya’lılardan Hastane ve Otogar Tepkisi

ASAYİŞ

Çetinkayalılar Derneği, otogarın yerinin değiştirilmesiyle ilgili olarak bir açıklama yaptı ve Otogarın Çetinkaya’ya yapılmasından vazgeçilen Büyükşehir kararına tepki gösterdi.

Çetinkayalılar Derneği, otogarın yerinin değiştirilmesiyle ilgili olarak bir açıklama yaptı ve Otogarın Çetinkaya’ya yapılmasından vazgeçilen Büyükşehir kararına tepki gösterdi.

İŞTE O AÇIKLAMA;

Çetinkaya Dernek Yönetimi olarak hükümete çağrımızdır! Biz, Çetinkaya sınırları içinde bir Hastane yapılsın diye kimseye bir istekte, bir çağrıda bulunmadık.

Devletimiz uygun gördü. Çocuklarımızın okul harçlıklarıyla, Çiftçimizin, esnafımızın çoluk çocuğunun nafakasından keserek verdiği desteklerle hastane inşaatının kaba işleri yapıldı.

Yine Devletimiz uygun gördü, Kaba inşaatı biten Hastanemizin çalışmalarına son verildi.

Bunca yıldır atıl vaziyette, çürümeye terkedildi. Biz Çetinkaya’ya Otogar yapılsın diye Hükümete baskı yapmadık, Çağrıda bulunmadık.

Hükümetimiz uygun gördü, Çetinkaya sınırları içinde Otopark yapmaya karar verdi.

Eski Belediye Binamız yıkıldı, arazinin hafriyatı alındı. İnşaat başladı, başlayacak derken, Otogar projesinin de iptal edildiğini maalesef öğrendik.

Zaten Çetinkayamıza Belediye tarafından yapılması gereken hizmetler doğru düzgün yapılmıyorken son bir darbe daha yemiş olduk.

Çetinkayalılar olarak yetkililere çağrımızdır!

Bu işi aklıselim ile elbirliğiyle çözelim. Biz Çetinkayalılar, istenildiği zaman gel denilecek, istenildiği zaman git denilecek sahipsiz insanlar değiliz!

Zaman hızlı geçiyor. Her başlangıcın bir de sonu olur. Oy zamanı hangi yüzle geleceğinizi iyi düşünün.

Yorumlar (2)

Sebeb.olanlara.yazıklarolsun.bunun.hesabını 4 Yıl Önce

Günü.geldiginde.cetinkayalılar.saracak

Mehmet karaca 4 Yıl Önce

Evet arkadaşlar Çetin kayalı deyilim yanlız çetin kayalilat Bu yapılacak hastaneyi çok istediler Ellerinden gelen bütün fedakarlık yapti la biri kimlerin den maddi olarakta destek çıktılar Tabi siyasi baskılarIn konuda Bu güzel insanları son derece mağdur etmiştir her neyse Ev Allah AMA LUTFEN Yetkili makamlara çok RICADA BULUNUYORUZ Terminali ÇETIN KAYA MAHALLEMIZ DEN Baska yere gitmesini ISTEMIYORUZ Tesekkurler

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.