bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Cep Telefonu Ve Para Gaspına 4 Yıl 2 Ay Hapis

ASAYİŞ

Samsun'da bir kişinin cep telefonu ve parasını gasp ettiği iddiasıyla yargılanan şahıs 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılırken, aynı suçtan yargılanan birlikte yaşadığı kadın ise beraat etti.Olay, Canik ilçesi Soğuksu Mahallesi'nde...

Samsun'da bir kişinin cep telefonu ve parasını gasp ettiği iddiasıyla yargılanan şahıs 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılırken, aynı suçtan yargılanan birlikte yaşadığı kadın ise beraat etti.

Olay, Canik ilçesi Soğuksu Mahallesi'nde yaklaşık 6 ay önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, parkta oturan N.B.(26) adlı kadın ile birlikte yaşadığı N.E.K.(32), parkta otururken aynı mahallede ikamet ettiklerini öğrendikleri C.Ö. (46) ile tanışıp evlerine çay içmeye davet ettiler. Daha sonra Yeni Mahalle'de karşılaştıkları C.Ö. ile Doğupark'ta piknik yapan N.E.K. ve N.B., daha sonra birlikte evlerine gittiler. Evde birlikte içki içtiler. Bu sırada C.Ö.'nün telefonu çaldı. Telefonla konuşan C.Ö.'nin sehpanın üzerine bıraktığı cep telefonunu alıp içindeki sim kartını çıkartarak koynuna atan N.B., "Bu artık benim. Bunu ben kullanacağım" diye konuştu. C.Ö. cep telefonunu geri isteyince mutafa gidip bıçakla dönen N.E.K., bıçağı C.Ö.'nün boğazına dayayarak, 350 lira parasını ve cep telefonunu gasp etti. Evden kaçtıktan sonra polise şikayette bulunan C.Ö., başından geçen olayları anlattı. Olayla ilgili gözaltına alınan N.A.K. ve N.B. hakkında Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "birden fazla kişi tarafından birlikte gasp, hakaret, konutta gasp, geceleyin silahlı gasp" suçlarında dava açıldı. Bugün görülen davanın son duruşmasında suçlamaları kabul etmeyen N.E.K., 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılırken, N.B. ise beraat etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.