bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Çanakkale’de Tefeci Operasyonu

ASAYİŞ

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi ile Balıkesir’de, tefecilik yaptıkları öne sürülen 4 kişiyi yakaladı.Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi ve Balıkesir...

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi ile Balıkesir’de, tefecilik yaptıkları öne sürülen 4 kişiyi yakaladı.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi ve Balıkesir ilinde, borca yönelik senet imzalatarak tefecilik suçu işlendiği ihbarını aldı. Ayvacık Sulh Ceza Mahkemesinden alınan arama kararı üzerine harekete geçen ekipler, Ayvacık ilçesi ve Balıkesir ilinde 4 şüpheli şahısa ait ev, işyeri ve araçlarında eş zamanlı olarak operasyon gerçekleştirdi. Şüpheliler N.Ş, F.C., R.S. ve V.Y.’nin ev ve eklentilerinde yapılan aramada 72 adet borç senedi, 215 adet muhtelif belge, 4 adet cep telefonu, 4 adet sim kart, 130 adet tapu senedi, 3 adet Ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Ayvacık Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile ele geçen malzemeler muhafaza altına alındı. Olayla ilgili oldukları tespit edilen 27 mağdurun ifadesine başvuruldu. 4 şüpheli, Ayvacık Cumhuriyet Başsavcılığınca ifadelerinin alınmasının ardından Ayvacık Sulh Ceza Mahkemesince tutuklanarak Ayvacık K-1 Kapalı Cezaevine gönderildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.