bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bodrum’da Kaçak İçki Operasyonu

ASAYİŞ

Muğla’nın Bodrum ilçesinde jandarma ekiplerinin otel ve eğlence yerlerinde yaptığı denetimlerde kaçak içki ele geçirilirken, 3 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Akyarlar mevkiinde eğlence mekanları ve otelleri denetlemeye çıkan...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde jandarma ekiplerinin otel ve eğlence yerlerinde yaptığı denetimlerde kaçak içki ele geçirilirken, 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Akyarlar mevkiinde eğlence mekanları ve otelleri denetlemeye çıkan jandarma ekipleri bir otelin barında müşteriler için hazır halde bulunan kaçak içki ele geçirdi. Jandarma ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu 63 şişe votka, 3 damacana votka ve 1 şişe kaçak viski tespit edildi. Yapılan denetlemenin ardından olayla ilgili V.A, T.C, ve İ.S. isimli 3 otel görevlisi gözaltına alında. Gözaltına alınan şüpheliler jandarma komutanlığında yapılan sorgunun ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan şüphelilerin adliyedeki soruşturmalarının devam ettiği ve kaçak içkilerden numune alınıp incelemeye gönderildiği ifade edildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.