bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Birkan Öztekin’e Son Veda

ASAYİŞ

Özel Medibafra Hastanesi personellerinden Birkan Öztekin görev yaptığı hastane önünde düzenlenen törenin ardından memleketine uğurlandı.

Özel Medibafra Hastanesi personellerinden Birkan Öztekin görev yaptığı hastane önünde düzenlenen törenin ardından memleketine uğurlandı.

Uzun süredir amansız hastalıkla mücadele eden Birkan Öztekin yaşam mücadelesini kaybetti. Birkan Öztekin’in cenazesi sevenlerinin gözyaşları arasında memleketi Sinop'un Durağan ilçesine uğurlandı. Çalıştığı hastanede yapılan törene çalışma arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Özel Medibafra Hastanesi Müdürü Uzm. Dr. Şafak Aygül ise törende yaptığı konuşmasında; “Birkan’ı çok eskiden beri tanırım. Durağan'da görev yaptığım zaman, üniversite tercihlerini yapıyorduk. Birkan ne yazayım dedi. Birkan hemşire ol sen dedim, ileride ne olur ne olmaz belki birlikte çalışırız dedim. O gün bu gündür birlikte çalışmayı Allah bizlere nasip etti. Kendi çocuğum gibi çok sevdim, çok dürüst bir çocuktu. Ailesi çok iyi yetiştirdi, arkadaşları da çok sevdi onu Allah'ım inşallah Cenneti nasip eder ona" ifadelerini kullandı.

Babası ise, Birkan'ın borcu olduğu kim var ise Allah rızası için gelsin dedi. Allah kul hakkı ile gelmeyin der kimin hakkı varsa gelip benden istesin" dedi.

Birkan Öztekin'in cenazesi helallik alınmasının ardından memleketi Sinop'un Durağan ilçesine gönderildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.