bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Banka Şubesini Soymaya Teşebbüs Etti

ASAYİŞ

İzmit’te, bir bankanın camlarını aralayarak içeri girmeye çalışan ve bankanın alarmlarının çalması üzerine olay yerinden kaçan şahıs polis tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen şahıs tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.İzmit...

İzmit’te, bir bankanın camlarını aralayarak içeri girmeye çalışan ve bankanın alarmlarının çalması üzerine olay yerinden kaçan şahıs polis tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen şahıs tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İzmit Körfez Mahallesi’nde faaliyet gösteren özel bir bankanın dün gece 05.00 sularında alarmı çalmaya başladı. Bankadan alarm verilmesi üzerine olay yerine giden polis bankanın elektronik kapısının zorla açıldığını gördü. İçeride birisinin olabileceği ihtimali üzerinde duran polisler, bankanın içerisini de araştırdı. Ancak kimseyi bulamadı. Olayın ardından banka yetkilileri de olay yerine gelerek bankanın güvenlik kamerası görüntülerini polise verdi. Görüntüleri inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı polisler, şahsın geçen aylarda İzmit merkezinde bulunan başka bir bankadan daha hırsızlık teşebbüsünde bulunan Hasan Suat Y.(19) olduğunu belirledi. İzmit Topçular Mahallesi’ndeki evinde polis tarafından gözaltına alınan şahıs, sevk edildiği adli mercilerce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.