bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra’daki Kötü Kokunun Kaynağı Bulundu

ASAYİŞ

Samsun’un Bafra ilçesinde aylardır gelen kokunun kaynağı bulundu.

Samsun’un Bafra ilçesinde aylardır gelen kokunun kaynağı bulundu.

Bafra ilçesinde aylardır süre gelen kötü koku olayı netlik kazandı. İlk etapta kokunun kaynağının SASKİ ile ilgili olduğu düşünüldü. Konuyla ilgili geniş çaplı çalışma başlatan SASKİ Bafra Şubesi ekipleri kokunun kaynağının kendilerinden olmadığını belirtti.

KOKU: TAVUK GÜBRESİ

Dün akşam saatlerinde de kokunun esen Gün doğusu rüzgârı ile tüm merkeze ve yüksek kesimlere yayılmasının ardından Bafra Belediyesi, Bafra İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, SASKİ ekipleri ve mahalle muhtarları geniş çaplı araştırmanın ardından kokunun kaynağını ilçede bulunan tarım arazilerine dökülen tavuk gübresi olduğunu tespit etti.

Özellikle Doğanca Mahallesinde bulunan arazilerde yoğunlukla kullanılan tavuk gübresi sadece bir araziye 16 kamyon döküldüğü ve diğer mahallelerde de kullanıldığı anlaşıldı. Tepecik, Yakıntaş gibi alanlara da kullanılan gübrenin kokusunun tüm şehri sardığı belirtildi.

Bafra İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Bafra Belediyesi Zabıta ekipleri konuyla ilgili tutanaklarını tutarak ilgili birimlere iletti. Araştırmanın tamamlanmasının ardından yetkililer tarafından açıklama yapılacağı belirtildi.

Yorumlar (3)

sunay aydın 4 Yıl Önce

karaköy harası ve civarında yaşayanlara Allah kolaylık versin önünden geçilmiyor kokudan.

Özcan uvaçin 4 Yıl Önce

Gıdın dogancaya bakin böyle bır koku yok dogancada

Sadık yalçın 4 Yıl Önce

Sokaklardaki pis su akarlarından yıllardır geliyor,peki bir raporda buna verirsiniz,0rlara ne gübresi dökülmüş.Rapor verince kokular gider nasılsa.!

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.