bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra'da Silah Ve Uyuşturucu Operasyonu: 5 Gözaltı

ASAYİŞ

Bafra'da polisin silah ticaretine yönelik düzenlediği operasyonda uyuşturucu maddesi de ele geçirilirken, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele...

Bafra'da polisin silah ticaretine yönelik düzenlediği operasyonda uyuşturucu maddesi de ele geçirilirken, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu bu sabah saat 06.30'da Bafra ilçe merkezi ile köylerinde 6 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Bafra polisinin de destek verdiği operasyonda R.Ç., İ.S., S.K., Ş.Ç. ve Ö.G. yakalanarak gözaltına alındı. Silah ticaretine yönelik düzenlenen operasyonda R.Ç.'nin evinde 1 adet ruhsatsız el yapımı tabanca, 2 adet şarjör, 30 adet mermi, 600 gram esrar maddesi, 18 kök esrar yapımında kullanılan dişi Hint keneviri bitkisi ve 1 adet hassas terazi ele geçti. İ.S.'nin evinde ise 1 adet ruhsatsız tabanca ve 2 adet şarjör ile 44 adet mermi bulundu. 40 polisin görev aldığı operasyon kapsamında daha önce de 1 kişiden 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçtiği öğrenildi. Gözaltına alınan 5 kişinin Bafra'da sorgulanmaları devam ederken, olayla ilgili 2 kişinin arındığı öğrenildi.

Soruşturma sürdürülüyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.