bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra ve Vezirköprü'de Esrar Maddesi Ve Silah Ele Geçirildi

ASAYİŞ

Samsun’un Bafra ve Vezirköprü ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda esrar maddesi ve silah ele geçirilerek 3 şahıs gözaltına alındı.

Samsun’un Bafra ve Vezirköprü ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda esrar maddesi ve silah ele geçirilerek 3 şahıs gözaltına alındı.

Samsun Valiliğinden konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada; “Samsun Valiliği İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Bafra ve Vezirköprü İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan ortak çalışma neticesinde;

1. Bafra İlçesi Müstecep Mahallesinde 15.09.2020 günü şüpheli 1 şahsın ev ve eklentilerinde narkotik dedektör köpeği ‘OZON’ ile yapılan arama neticesinde ekili vaziyetteki 244 kök skank bitkisi, 2.428 gram skank maddesi, 1 adet 7,65 mm çapında ruhsatsız tabanca, 57 adet 7,65 mm çapında fişek, 32 adet 9 mm çapında fişek, 2 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği, 2 adet av tüfeği şarjörü, 4 adet av tüfeği fişeği, 2 adet 9 mm faturasız kurusıkı tabanca, 1 adet elektronik terazi, 1 adet komando bıçağı ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 4.400 TL para ele geçirilmiş olup olayla ilgili 1 şahıs gözaltına alınarak tahkikata başlanılmıştır.

2. Vezirköprü İlçesi Ahmetbaba Mahallesinde 15.09.2020 günü şüpheli 2 şahsın ev ve eklentileri ile araçlarında yapılan arama neticesinde 3.300 gram kubar esrar maddesi, 2 adet saksı içerisinde kenevir bitkisi, 1 adet hassas terazi, 4 adet av tüfeği, 2 adet 9 mm çapında tabanca, 1 adet 17 cm uzunluğunda bıçak, 20 adet 9 mm çapında kurusıkı tabanca fişeği ve 6 adet 12 cal av tüfeği fişeği, ele geçirilmiş olup olayla ilgili 2 şahıs gözaltına alınarak tahkikata başlanılmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.