bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra ilçesinde Kovid-19 Yasaklarına Uymayanlara Ceza Yağdı

ASAYİŞ

Samsun’un Bafra ilçesinde Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan yasaklara uymayan kişilere ve işyerlerine idari yaptırım uygulandı.

Samsun’un Bafra ilçesinde Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan yasaklara uymayan kişilere ve işyerlerine idari yaptırım uygulandı.

Bafra Kaymakamlığından konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada; “Bafra ilçesinde Kovid-19 virüsü ile mücadele kapsamında Emniyet sorumluluk sahamızda 65 yaş 14 vatandaşımız ile 20 yaş ve altı 10 vatandaşımıza kişi başı 789 Tl. idari yaptırım uygulanmıştır. Yine Polis sorumluluk sahasında kapama yasağına uymayan 1 adet internet kafeye Umumi Hıfzısıhha Kanununa muhalefetten 789 Tl. idari yaptırım uygulanmıştır ” ifadeleri kullanıldı.

Kaymakamlık açıklamasında; “Jandarma sorumluluk sahamızda 4733 sayılı Kanuna göre Yetkili olmadığı halde açık içki sunumu yapmaktan 3180 Tl, aynı işyerine sigara içilmesine izin vermekten 2575 Tl. ve sigara içen 6 kişiye kişi başı 187 Tl. idari yaptırım uygulanmıştır” denildi.

Bafra Kaymakamlığından yapılan açıklamada; Ayrıca genel emre aykırı hareket ederek bir araya gelen İskambil kağıdı ile oyun oynayan ve buna mekan sağlayan kişilere kişi başı 392 Tl. idari yaptırım uygulandığı belirtildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.