bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Bafra İlçe Jandarma’dan Düğün Magandalarına Geçit Yok

ASAYİŞ

Samsun’un Bafra ilçesinde Jandarma sorumluluk bölgesinde düğün ve nişan konvoylarında havaya rastgele ateş açan 6 kişi hakkında işlem yapıldı.

Samsun’un Bafra ilçesinde Jandarma sorumluluk bölgesinde düğün ve nişan konvoylarında havaya rastgele ateş açan 6 kişi hakkında işlem yapıldı.

Bafra Kaymakamlığından konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Bafra İlçesinde düğünlerde havaya ateş açmak sureti ile TCK 170. Maddesinde zikredilen Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokulması ve 6136 Sayılı Kanun kapsamında Ateşli Silahlar Kanununa Muhalefet etmek suçunu işleyenler hakkında kolluk kuvvetlerimiz titizlikle çalışmaktadır.

Jandarma sorumluluk sahasında bulunan mahallelerde düzenlenen düğünlerde fotoğraf ve video ile desteklenmek suretiyle Jandarma sivil ekiplerince havaya ateş açtığı tespit edilen kişilerin kimliklerinin tespit edilmesine müteakip haklarında adli ve idari işlem yapılacağı kamuoyu ile daha önce paylaşılmıştı.

Daha önce haklarında idari ve adli işlem yapılanlara ek olarak kimlik tespitleri tamamlanan 6(altı) şahıs hakkında Cumhuriyet Savcılığı talimatı ile *"Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokmak ve 6136 Sayılı Kanuna muhalefetten işlem başlatılmıştır.

Her hangi bir ayrım yapmadan, hakkaniyet ile kanunların kendisine verdiği yetkileri kullanarak hizmete devam eden Türk Jandarması bundan sonrada Büyük Türk Milletinin hizmetinde olmaya devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Yorumlar (1)

i.deniz 3 Yıl Önce

Kovuşturma lavları hepsi palavra kaymakam bey benimle gelsin hafda sonu köyleri bi gezelim de silah atışlarıni bi görelim.masa başinda oturtup Şöyle yaptık böyle yaptık demekle olmuyor .

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.