bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Av Tüfeğiyle İntihar Etti

ASAYİŞ

Bartın'da, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kişi evinde av tüfeğiyle intihar etti. İntihar eden gencin bir hafta önce sosyal paylaşım sitesinde, "Sen gittin ya ben bir damla kanım akmadan, ölmeyi öğrendim" yazdığı görüldü.Olay,...

Bartın'da, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kişi evinde av tüfeğiyle intihar etti. İntihar eden gencin bir hafta önce sosyal paylaşım sitesinde, "Sen gittin ya ben bir damla kanım akmadan, ölmeyi öğrendim" yazdığı görüldü.

Olay, Bartın merkeze bağlı Doğaşı köyünde akşam saatlerinde meydana geldi. İnşaatlarda çalışan 22 yaşındaki Ayhan Çomak, evinde çenesinin alt kısmına dayadığı av tüfeğini ateşledi. Sesleri duyan yakınlarının haber vermesi üzerine gelen ambulansla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ayhan Çomak, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. Çomak'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ölüm haberini alan Çomak'ın ailesi ve akrabaları sinir krizleri geçirdi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Ayhan Çomak'ın bir hafta önce sosyal paylaşım sitesinde, "Sen gittin ya ben bir damla kanım akmadan ölmeyi öğrendim" yazdığı görüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Çomak'ın ayrıca, motor tutkunu olduğu belirtildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.