bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Asker Oğlunu Ziyarete Giderken Kazada Ölen Baba Toprağa Verildi

ASAYİŞ

Manisa’da Askerlik yapan oğlunu ziyarete giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Taş, Samsun'da toprağa verildi.Kurban Bayramı nedeniyle Samsun'un Bafra ilçesinden Manisa'ya asker olan oğlu Yunus Emre Taş'ı ziyarete...

Manisa’da Askerlik yapan oğlunu ziyarete giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Ahmet Taş, Samsun'da toprağa verildi.

Kurban Bayramı nedeniyle Samsun'un Bafra ilçesinden Manisa'ya asker olan oğlu Yunus Emre Taş'ı ziyarete giden Ahmet Taş yönetimindeki 55 NU 484 plakalı otomobil ile Ankara'dan Kastamonu'nun İnebolu ilçesine düğüne gelen Bülent Erden (27) idaresindeki 48 LN 624 plakalı otomobil, Devrekani Kavşağı'nda kafa kafaya çarpıştı. Kazada aynı araçta bulunan Ahmet Taş ile Behiye Tıngır (55), asker olan oğullarını göremeden hayatlarını kaybederken diğer araçtaki Dursun Karahaliloğlu (46) da hayatını kaybetmişti.

Kazada hayatını kaybeden Behiye Dıngır, Smasun'un Alaçam ilçesinin Taşgedik köyünde bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında defnedildi. Ahmet Taş’ın cenazesi ise Bafra ilçesinin İsmet Paşa Mahallesi'ndeki evinin önünde alınan helalıktan sonra ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bafra Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze için izin alınan Ahmet Taş’ın asker olan oğlu Yunus Emre Taş, cenaze töreninde gözyaşlarına hakim olamayarak güçlükle ayakta durabildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.