bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Ares Esrar Ticaretine İzin Vermiyor

ASAYİŞ

Konya’da dedektör köpek Ares, salça dolu bidonlara gizlenmiş 20 kilo esrarı buldu. Ares, geçtiğimiz hafta da 18 kilo esrarı bulmuştu. Gözaltına alınan şüpheli, bidonları Allah rızası için götürdüğünü ve sahibini tanımadığını...

Konya’da dedektör köpek Ares, salça dolu bidonlara gizlenmiş 20 kilo esrarı buldu. Ares, geçtiğimiz hafta da 18 kilo esrarı bulmuştu. Gözaltına alınan şüpheli, bidonları Allah rızası için götürdüğünü ve sahibini tanımadığını söylediği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, Konya-Karaman çevre yolu üzerinde uygulama yaptı. Yapılan uygulamalara uyuşturucu maddeleri kısa sürede bulmasıyla tanınan dedektör köpek Ares de katıldı. Yol uygulamasında İzmir'e giden bir otobüs durduruldu. Otobüste yapılan aramada dedektör köpek Ares, çuvallar içerisine konulmuş salça dolu bidonlara tepki verdi. Ares’in tepki verdiği bidonları aşağı indiren polisler, içerisinde özenle sarılmış paketleri gördü. Bunun üzerine bidonların ağızları tek tek kesilerek içerisindeki paketler çıkartıldı. Özenle sarılmış ve 3 ayrı bidondaki salçaların içerisine yerleştirilmiş 22 paketten 20 kilo esrar çıktı.

ALLAH RIZASI İÇİN TAŞIMIŞ

Uyuşturucu dolu bidonları koyan 18 yaşındaki şüpheli Şehmuz Ş, otobüste gözaltına alındı. Şüphelinin ilk ifadesinde, “Ben İzmir'e gidiyordum, biri benden salça dolu bidonları götürmem için ricada bulundu. Ben Allah rızası için kabul ettim. İçerisinde uyuşturucu madde olduğunu bilmiyordum” dediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.