bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Ankara'da Gecekondu Yangını

ASAYİŞ

Ankara’da bir gecekonduda çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Gecekonduyu saran alevler güçlükle kontrol altına alınırken, dumandan etkilenen 1 kişi hastaneye kaldırıldı.Alınan bilgiye göre, Altındağ, Yıldırım...

Ankara’da bir gecekonduda çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Gecekonduyu saran alevler güçlükle kontrol altına alınırken, dumandan etkilenen 1 kişi hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Altındağ, Yıldırım Beyazıt Mahallesi, 774 Sokak'ta bulunan bir gecekonduda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Gecekondudan dumanların çıktığını gören vatandaşlar, durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede büyüyen alevler tüm gecekonduyu sardı. Yangının çevre evlere de sıçrama ihtimaline karşı olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları sırasında gecekondunun çatısından tahta parçaları düşerken, zaman zaman da patlamalar meydana geldi.

Mahalle sakinleri, itfaiye erlerinin çalışmalarını korku dolu gözlerle izledi. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşların ardından yangın kontrol altına alındı. Dumandan etkilenen 1 kişi, olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Gecekonduda büyük çapta hasar meydana gelirken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.