bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alanya'da Kaza: 2 Yaralı

ASAYİŞ

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir otomobilin sıkıştırdığı iddia edilen kamyonet, park halindeki bir kamyonete arkadan çarptı. Kazada bir kişi, sıkıştığı araçtan itfaiye yardımıyla kurtarıldı.Edinilen bilgiye göre, çevre yolu üzeri...

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir otomobilin sıkıştırdığı iddia edilen kamyonet, park halindeki bir kamyonete arkadan çarptı. Kazada bir kişi, sıkıştığı araçtan itfaiye yardımıyla kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, çevre yolu üzeri Telekom Kavşağı'nda meydana gelen kazada, Davut K. idaresindeki 07 HBE 05 plakalı ekmek dağıtım kamyoneti, plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir otomobil tarafından sıkıştırıldı. Kontrolden çıkan kamyonet ise, aynı güzergahta park halinde olan Ünal S.'ye ait 07 HED 39 plakalı kamyonete arkadan çarptı.

Kazada sürücü Davut K. ve kamyonette yolcu olarak bulunan Oğuzhan B. yaralandı. Yaralı sürücü kamyonetten çıkartılarak ambulansa alınırken, Oğuzhan B. ise sıkıştığı kamyonetten Alanya Belediyesi itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkartıldı.

Ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alınırken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.