bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçam Jandarma’dan Anonslu Denetim

ASAYİŞ

Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Cumartesi ve Pazar günü ilçeye bağlı bütün mahallelerde anonslu ve yüz yüze şekilde uyarılar yapıtı.

Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Cumartesi ve Pazar günü ilçeye bağlı bütün mahallelerde anonslu ve yüz yüze şekilde uyarılar yapıtı.

Alaçam'a bağlı bütün mahallerde denetimlerine hız veren Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, jandarma aracından "Korona virüs vakalarında artış yaşanmaktadır. Lütfen bu konuda maske, mesafe, temizlik kurallarına dikkat edin. İzolasyon sürecinde olanlar evinizden çıkmayın. Misafir kabul etmeyin, karantina kurallarına uyalım" şeklinde uyarılarda bulunuyor. Jandarma ekipleri mahalle sakinleri ile konuşarak da korana virüse karşı bilgilendirme yapıyor.

Alaçam İl Jandarma Komutanlığı ekipleri sorumluluk bölgelerinde, Covid-19 denetimleri konulu genelgeye istinaden çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında içerisinde bulunulan kontrollü hayat döneminde temizlik, maske, mesafe kurallarına uyulması amacıyla denetim ve kontrol faaliyetlerini artıran jandarma ekipleri, konu hakkında vatandaşları Covid-19 kurallarına uymaları konusunda ses, anons sitemlerini kullanarak bilgilendiriyor.

VATANDAŞA KARANTİNA KURALLARI HATIRLATILDI

Alaçam'a bağlı bütün mahallelerde denetimlerine hız veren İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, jandarma aracından, "Değerli vatandaşlarımız koronavirüs salgınının önlenmesi amacıyla mecbur kalmadıkça evlerinizden ayrılmamanız sizin ve çevrenizdekilerin sağlığı açısından hayati önem taşımaktadır. Lütfen karantina kurallarına uyalım. Karantina kurallarına uymayanlar hakkında gerekli idari ve adli işlemin yapılacağını hatırlatıyor ve sağlıklı günler diliyoruz” şeklinde uyarılarda bulunuyor.

Çalışmalarına hız kesmeden devam edileceğini bildiren İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, vatandaşları duyarlı olmaları konusunda uyardı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.