bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Aileleri Rahatsız Eden Magandalara Gözaltı

ASAYİŞ

Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde meydana gelen olayda alkol aldıkları ve piknik yapan aileleri rahatsız ettikleri iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı.

Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde meydana gelen olayda alkol aldıkları ve piknik yapan aileleri rahatsız ettikleri iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı.

Olay 19 Mayıs ilçesi mesire alanının bulunduğu samanyolu caddesinde meydana geldi. İddiaya göre; mesire alanında piknik yapmakta olan ailelere ve yolda yürüyüş yapan bayanlara laf atan ve şehir magandaları 19 Mayıs ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş şube müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre; otomobil ile piknik yapan ailelere ve yolda yürüyüş yapan bayanlara laf atan ve etrafta rahatsızlık oluşturan şüpheli şahıslar tepki çekti. Ailesiyle piknik yapmaya gelen bir şahsın elinde sopayla kovalaması üzerine otomobil ile pati yaptırarak kaçan şahıslar bir müddet ortalarda gözükmedi. Ailesini laf atarak rahatsız edilen kişinin 19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü arayarak olayı ihbar etti. Daha sonra alkollü oldukları iddia edilen gençler tekrar yürüyerek olay yerine geri gelerek kendilerini kovalayan şahsa saldırmak istediler. Bu esnada olay yerine intikal eden 19 Mayıs ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş şube müdürlüğü ekipleri müdahalede bulunarak şüpheli şahısları gözaltına aldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.