bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

2 Günlük Bebek Cinayetine 3 Müebbet

ASAYİŞ

Samsun'un Bafra İlçesi'nde 2 günlük bebeğini boğarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan anne ile kendisine yardımcı olduğu öne sürülen 2 kişi, ömür boyu hapse mahkum oldu. Gömüldüğü iddia edilen bebeğin cesedi, olay yerinde yapılan tüm kazılara rağmen bulamamıştı.

Samsun'un Bafra İlçesi'nde 1,5 yıl önce 2 günlük bebeğini boğarak öldürüp toprağa gömdüğü iddiasıyla tutuklanan anne Arzu D. ile olayda kendisine yardımcı oldukları öne sürülen Selami S. ile Hasan A'nın yargılanmaları sona erdi. Mahkeme heyeti, olayın ardından yapılan tüm kazılara rağmen cesedi bulunamayan bebeğin annesi ile 2 arkadaşını, müebbet hapis cezasına çarptırdı.

 

DURUŞMADA İLGİNÇ SAVUNMA

Bafra Ağır Ceza Mahkemesi'nde önceki gün görülen davada, tutuklu sanık Arzu D. ile tutuksuz olarak yargılanan Selami S. ile Hasan A. hazır bulundu. Duruşmada son savunmasını yapan anne Arzu D'nin, “Bebeğim nefes alırken benim ceza almam doğru değil" demesi şaşkınlık yarattı.

 

SANIKLARA CEZA YAĞDI

Diğer sanık ve avukatları, bebeğin sağ olma durumu olduğunu yönünde savunma yaptıysa da mahkeme heyeti anne Arzu D'yi “bebeğini kasten öldürme”, Selami S. ve Hasan A'yı da “çocuğa karşı kasten öldürme” suçundan önce “ağırlaştırılmış müebbet hapis” cezasına çarptırdı. Sanıkların iyi hallerini göz önünde bulundurun mahkeme heyeti cezalarını “müebbet hapse” indirdi. Mahkeme heyetinin bu kararı üzerine, tutuksuz olarak yargılanan Selami S. ile Hasan A. duruşma salonunda elleri kelepçelenerek cezaevine gönderildi.

Kaynak : habergazetesi

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.