bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Ziraat Odası ve Muhtarlardan Kaymakam Çağlar'a Veda Yemeği

ALAÇAM

Alaçam Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir ve Muhtarlar Derneği Başkanı Raif Vatan tarafından Uşak Banaz'a tayini çıkan Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar’a veda yemeği düzenlendi.

Alaçam Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir ve Muhtarlar Derneği Başkanı Raif Vatan tarafından Uşak Banaz'a tayini çıkan Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar’a veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe, İlçe Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Özyılmaz ve Mahalle Muhtarları katıldı. Kaymakam Çağlar'ın ilçeye çok büyük hizmetler yaptığını belirten Alaçam Muhtarlar Derneği Başkanı Raif Vatan, hizmetlerinden dolayı Kaymakam Çağlar'a plaket verdi. Muhtarlar Derneği Başkanı Vatan yaptığı konuşmada, "Bilindiği gibi kaymakamımızla Beş yıldan bu yana beraber çalıştık. Bu süreçte yürütülen çalışmalarımızda bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan kaymakamımıza sonsuz teşekkürler ediyoruz” dedi.

Alaçam Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir yaptığı konuşmada; “Kaymakam Bey yalnız benim gönlümde değil, inanıyorum ki ilçede kendisine ulaşan herkesin gönlünde taht kurmuş mütevazı bir insandır. Alaçam'da yürüttüğü başarılı çalışmalarından dolayı sizlerin nezdinde kendisine çok teşekkür eder bundan sonraki görevler yeri olan Uşak Banaz'da başarılar dilerim" dedi.

Kaymakam Çağlar da yaptığı konuşmada, "Alaçam ilçesinde en uzun çalıştığım bir yer ancak burada geçirdiğim çalışma süreci sonunda iyi ki buraya gelmişim diyebilirim. Bundan sonra Alaçamlıların bir kardeşiyim. Sizlerin gösterdiği bu teveccühe ve sevgiye teşekkür ediyorum. Yolu düşen herkesi Banaz'da görmekten mutluluk duyacağım. Hakkınızı helal edin" diye konuştu.

Yemek sonrası toplu fotoğraf çektirilerek katılımcılarla teker teker vedalaştı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.