bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Türk Sinemasının Ünlü İsmi Şişko Nuri; Alaçam’da Sahne Aldı

ALAÇAM

Yeşilçam Sinemasının usta sanatçısı Şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin’in yönetmenliğini yaptığı “Ne Sihirdir Ne Keramet” adlı sihirbazlık ve ilizyon gösterileri öğrencilerden büyük büyük beğeni topladı.

Yeşilçam Sinemasının usta sanatçısı Şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin’in yönetmenliğini yaptığı “Ne Sihirdir Ne Keramet” adlı sihirbazlık ve ilizyon gösterileri öğrencilerden büyük büyük beğeni topladı.

 Alaçam Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonun gerçekleşen gösteri dört seans olarak perdelenirken Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Belediye Başkanımız Hadi Uyar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih İleri ve Alaçam Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Mustafa Söylemez birlikte gösteriyi izledi. İlizyonist Turgay’ın sergilediği sihirbazlık gösterileriyle Etyemez, Şehit Muhammed Ali Aksu, Osman Tural, Karayolları Kolin Fatih,K ızlan, Özel Detay, Resai Aydın, Atatürk, Gökçeboğaz ve Cumhuriyet ilkokul ve orta okul öğrencileri gönüllerince eğlendiler.

Öğrencilerin ve öğretmenlerin katıldığı etkinlikte birbirinden güzel sihirbazlık numaraları sergilenirken aynı zamanda miniklerimize hayatla ilgili öğüt verici konulardan da bahsedildi.

Gösterinin sonunda Usta Sanatçı Şişko Nuri çocukların alkışları eşliğinde sahneye çıkarken şu dizeleri miniklerle paylaştı; “Yaşıyorsak eğer bu dünyada, Yaşayalım, hep bir arada. Yaşayalım ama; sevgi ile, erdem ile, Onurla.”

Usta Sanatçı Şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin;’’ Öğrencileri sömestr tatili öncesi böyle bir etkinlikle buluşturduklarından dolayı İlçe Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Belediye Başkanı Hadi Uyar’ İlçe Milli eğitim Müdürü Sezai Tural’a teşekkürlerini ilettiler.

Protokol üyeleri tarafından Usta Sanatçı Şişko Nuri lakaplı Sıtkı Sezgin ve ekibine plaket ve çiçek takdim edildi. Gösteriler sonunda Alaçam Belediyesi tarafından öğrencilere çeşitli ikramlar dağıtılarak günün tadını doyasıya çıkarmaları sağladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.