bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

”Tek Kurşun, Trap ve Tabanca” Atış Yarışması Düzenlendi

ALAÇAM

Geleneksel Alaçam Doğal Hayatı Koruma Avcılık ve Atıcılık Derneği tarafından Ödüllü "Tek Kurşun, Trap ve Tabanca" Atış Yarışması düzenlendi.

ALAÇAM HABER - Geleneksel Alaçam Doğal Hayatı Koruma Avcılık ve Atıcılık Derneği tarafından Ödüllü "Tek Kurşun, Trap ve Tabanca" Atış Yarışması düzenlendi.

Düzenlenen "Tek Kurşun, Trap ve Tabanca" Ödüllü Yarışmasına Belediye Başkanımız Hadi Uyar, İlçe Jandarma Komutamı Murat Şenyurt, Belediye Başkan Yardımcısı Aşknı Cansız, AK Parti İlçe Başkanı Av. Ali Şengül ve yönetim kurulu üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

2 Temmuz 2017 Pazar günü Alaçam Doyran Mahallesi çamlık mevkiinde düzenlenen yarışmaya çeşitli bölgelerden yarışmacılar katılarak bir birleri ile yarıştılar. Yarışmalar Pazar günü saat 10.00’da başladı. 1 Temmuz 2017 Cumartesi gecesinden Doyran Mahallesi çamlık mevkiinde çeşitli bölgelerden gelen Federasyon ekibi ve avcılar çadırlarını kurdular. Avcılar bir gün önceden gelerek hem bölgeyi tanıdılar hemde atış yapılacak olan yerlerde deneme atışları yaparak ertesi günü kendilerini hazırladılar. 2 Temmuz 2017 Pazar günü saat 10.00’da yarışların başlaması ile heyecanlı atışlar başladı.

Alaçam Doğal Hayıtı Koruma Avcılık ve Atıcılık Derneği tarafından sponsorluğu yapılan yarışmalar Tek Kurşun, Trap ve Tabanca atışları yapıldı. Bayanlarda Trap atışlarında dereceye giren İlhan Akkaya Birinci, Bensu Atabay İkinci, Melike Yiğit üçüncü oldu. Tabanca atışında Muhammet Coşar birinci, Harun Uza ikinci, Aydın Delen üçüncü oldu.

Alaçam Doğal Hayıtı Koruma Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Bayram Güner: "Sportif bir faaliyet çerçevesinde, hobi olarak avcılık ve atıcılığa meraklı olan vatandaşlarımızı derneğimiz olarak düzenlediğimiz etkinlikle bir araya getirdik. Atış yarışmamıza avcı ve atıcılarımızın ilgisi son derece güzeldi. Hem ilçemiz hem de çevre ilçe ve illerden gelen misafirlerimiz organizasyonumuzdan son derece memnun ayrıldı. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz atışlarımızda İnşallah bundan sonrada bu tür etkinlikleri düzenlemeyi sürdüreceğiz" dedi.

Güner, bu günkü yapmış olduğumuz "Tek Kurşun, Trap ve Tabanca" yarışmasında bizleri yalnız bırakmayan Federasyon başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine çeşitli bölgelerden gelen dernek başkanlarına ve bu organizasyonun ilçemizde yapılmasında hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Alaçam Belediye Başkanımız Hadi Uyar’a, aynı zamanda İlçe Jandarma Komutanımız Murat Şenyurt’a, ilçemizde yapılan bu organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan sponsorlarımıza çok teşekkür ederim dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.