bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Şehit Muhammet Ali Aksu İlk-Ortaokulu’na Modern Kütüphane

ALAÇAM

Samsun’un Alaçam ilçesinde yapımını tamamlanan Şehit Muhammet Ali Aksu İlk-Ortaokulu Savaş Topal Kütüphanesi ve Zekâ Oyunları sınıfı açıldı.

Samsun’un Alaçam ilçesinde yapımını tamamlanan Şehit Muhammet Ali Aksu İlk-Ortaokulu Savaş Topal Kütüphanesi ve Zekâ Oyunları sınıfı açıldı.

Açılışa Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural, Alaçam İlçe Emniyet Müdürü Kenan Bıyık, Alaçam İlçe Müftüsü Mehmet Süsün, Şehit Savaş Topal’ın ailesi, kurum amirleri, okul müdürleri, sivil toplum temsilcileri, muhtarlar ve veliler katıldı.

Kütüphaneye 18 Eylül 2012 tarihinde Bingöl ili Kardeşler köyü mevkiinde bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırı sonucu şehit olan Yenice’li Şehit Savaş Topal'ın ismi verildi.

Kütüphane Açılışında bir konuşma yapan Okul Müdürü Ali Ak; "Yeni bir tasarım anlayışı ile oluşturduğumuz kütüphanemiz, öğrencilere okumanın keyfini ve bilgiye ulaşma heyecanının ve hayal güçlerinin geliştirmesinde önemli bir katkı sunacaktır” dedi.

Okul Müdürü Ak, ayrıca katılımcılara kütüphane yapımına destek veren Doyran’lı işadamı Metin Kurnaz ve Doyran Muhtarı Hüseyin Sönmez’e, yapımda emeği geçen başta müdür yardımcıları, öğretmen ve diğer personellere teşekkür etti.

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar ise konuşmasında; "Ne mutlu ki sizlere okulumuzda şehidimiz Savaş Topal’ın anısı her zaman yaşayacak. Okulumuza böyle bir kütüphane kazandırılmasında emeği geçenleri kutluyorum. Sizlerden temennimiz, bu kütüphaneden mümkün olduğunca faydalanmanızdır” ifadelerini kullandı.

Açılışta Alaçam İlçe Kaymakamı Fikret Zaman Okumanın önemi hakkında konuşma yaptı. Yapılan bu modern eserin öğrencilerin ufkunu geliştireceğini belirtti.

Açılış sonunda katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.