bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Osman Öztekin Şarkılarıyla Alaçam'ı Coşturdu

ALAÇAM

Alaçam Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile Anneler parkında Müzik eğlence programı düzenlendi.

Alaçam Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile Anneler parkında Müzik eğlence programı düzenlendi.

 

Program 8 Mart Cumartesi akşamı Anneler parkında gerçekleştirildi. Havanın yağışlı olması konseri olumsuz etkilese de vatandaş ne sevdasından nede eğlencesinden vaz geçti. Saat 18,30 başlaması gereken program yağmur nedeni ile yaklaşık 1 saat gecikmeyle başladı.

 

Program içerisinde Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR’da bir konuşma yaparak programa katılanlara beş yıl içerisinde yaptıkları işleri kısaca anlatarak kendisine bir beş yıl daha verilmesini ve yapacakları daha çok projeleri olduğunu açıkladı ve tüm kadınların 8 Mart Kadınlar gününü kutladı.

 

TÜRKÜLERLE COŞTURDU;

Programın sunuculuğunu Asuman Yaparken Anneler Parkında düzenlenen Türk Halk Müziği Konserinde Samsunlu sanatçı Osman Öztekin bir birinden güzel türküleri ile konsere gelen vatandaşlara doyumsuz bir gece yaşattı, Türk Halk Müziği ve Fantezi sanatçısı AKS TV de program yapımcısı olan Osman Öztekin'in verdiği konserle coşarken programa ayrı bir güzellik kattı. Bu arada konserde Osman Öztekin'i yalnız bırakmayan konuk sanatçı Gülşen ŞİMŞEK, söylediği güzel türkülerle konsere katılan vatandaşları coşturdu. Vatandaşın yoğun ilgisi altında verilen konserde vatandaşlar gece geç saatlere kadar eğlendiler.

 

Konserden sonra gazetemize açıklama yapan Sanatçı Osman Öztekin, “Alaçam’ı gerçekten çok seviyorum, Alaçam’a bu ikinci gelişim, inşallah Belediye Başkanı İlyasACAR bey yeniden Belediye Başkanlığını kazanırsa size buradan söz veriyorum hiçbir ücret almadan sizlere burada yeniden bir konser vereceğim dedi. Kendisine gösterilen tezahurat’tan çok memnun olduğunu gördüklerime inanamadın beni bu insanlar bu performansla şaşırttılar bu güzellik karşısında bu konseri düzenleyen Alaçam Belediye başkanı İlyas Acar’a teşekkür ederim dedi.

 

Burada bana karşı vatandaşların çok büyük bir ilgisi ile karşılaşıyorum. Bu konser sonrasında Alaçam’da inşallah bundan sonra birkaç konserimiz daha olacak. Nasip olursa o konserlerimizde de Alaçam’ın büyük ilgisi olacağına inanıyorum gösterdikleri güzel ilgi ve alaka nedeni ile coşkulu konser vermemize neden oldukları için aynı zamanda burada olmamızı sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.