bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Mübadiller Alaçam'da Kahvaltıda Buluştu

ALAÇAM

Alaçam Mübadele ve Balkan Türkleri Dernek Başkanı Sinan TOP’un konuğu olarak Alaçam Öğretmenevinde 13 Eylül 2014 Cumartesi günü kahvaltıda bir araya geldiler.

Alaçam Mübadele ve Balkan Türkleri Dernek Başkanı Sinan TOP’un konuğu olarak Alaçam Öğretmenevinde 13 Eylül 2014 Cumartesi günü kahvaltıda bir araya geldiler.

Alaçam Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltıya Alaçam Belediye Başkanı Ecz. Hadi UYAR, Alaçam Mübadele ve Balkan Türkleri Dernek Başkanı Sinan TOP ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Alaçam Belediyesi Meclis üyeleri Dursun UZ, Ercan AYDN, Hasan SAĞLIK, Raziye KÖK ve Hasbi SEZGİN katıldı.


Alaçam Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltıya Samsun Mübadele ekibinden katılan Harun PİR, Şaban SARIKAYA, Zafer ÇELİK, Recep KIRBAŞ, Süleyman ÖZ, Şerif ALTIN, Recep ÖZTORUN, Reha ÖZCAN, Ünal BEŞİKTEPE, Mahmut DOĞRU, Fikret KÖSETÜRK, Kemal KARAMAN, Sami TAN, Gürol ÖZORAL, Oktay KINAY, İsmail YILDIZ, Nadi GÖKSU, Zafer ÖZATA, Hayrullah KILIÇ, Ramazan PİR, Ali İŞLEYEN, Hakkı VAROĞLU, Mimar Fatih BEKAR, Zabıta Komseri Selahattin DUMAN, Müze sorumlusu Arkeolog Serpil AKSOY katıldı.

Alaçam Mübadele ve Balkan Türkleri Dernek Başkanı Sinan TOP bu tür kahvaltı programlarının her ayın ilk haftası Cumartesi günü başka bir ilçede yapıldığını ve bu hafta da Alaçam’da yapılması konusunda bizleri yalnız bırakmayan Samsun Mübadele Dernek yöneticilerine sonsuz teşekkürlerimi sunarım dedi. Bu organizasyonun ilçemizde yapılmasını sağlayan başta Belediye Başkanımız Ecz. Hadi UYAR’a teşekkürlerimi sunarım diyerek sözlerini tamamladı.

Alaçam Belediye Başkanı Ecz. Hadi UYAR, ilçemizde birlik ve beraberliğin sağlanması konusunda bu tür organizasyonların devam edeceğini ve elimizden gelen her türlü yardımı yapacağız diyerek altı ay içerisinde yaptıkları ve bundan sonraki projelerini anlatarak davetlileri bilgilendirdi.

Alaçam Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltı programı sonunda ilçemizde Türkiye’de ilk defa Alaçam’da açılan Mübadele Müzesini gezerek Müze sorumlusu Arkeolog Serpil AKSOY’dan Müze ve tarihçelerinden bilgiler aldılar. Daha sonra ilçemizde bulunan tarihi konakları gezen Mübadiller son olarak Sivri tepeyi gezdiler.

Alaçam Mübadele ve Balkan Türkleri Dernek Başkanı Sinan TOP ilçemizi ziyaret eden Samsun Mübadele dernekleri yöneticilerine ve üyelerine teşekkür ederek ilçemizden ayrıldılar.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.