bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan Başkan Uyar’a Ziyaret

ALAÇAM

Kültür ve Turizm Bakanlığı Uzman Mühendisi Erdoğan Tolan, ekibiyle birlikte Alaçam Belediye Başkanı Ecz. Hadi Uyar’ı makamında ziyaret ederek ilçe hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Uzman Mühendisi Erdoğan Tolan, ekibiyle birlikte Alaçam Belediye Başkanı Ecz. Hadi Uyar’ı makamında ziyaret ederek ilçe hakkında bilgi alış verişinde bulundu.

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı Uzman Mühendisi Erdoğan Tolan yaptığı açıklamada; “Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Turizmin geliştirilmesi ve sürdürülebilir olması için dinlenme ve eğlence ihtiyaçlarının karşılanmasının yanında çevrenin korunması amaçlanmaktadır. Mahalli idarelerce yapılan hizmetlerin kesintisiz görünümleri itibarıyla çağdaş, düzenli ve etkin olması önem arz eden hususlara bağlı altyapıların çözülmüş olması ve üst yapıların da cazibelerinin artırılması için çalışmalar yürütüyoruz. İl ve ilçeleri ziyaret ederek sorunları yerinde görmek ve sorunlar ile yakından ilgilenerek yürütülen politikalar çerçevesinde kültür ve turizmi korumak aynı zamanda gelişim bölgeleri ile turizm merkezleri ve turizm potansiyeli olan il ve ilçeleri turizm amaçlı çevre düzenlemesi yapılmasını istiyoruz. Altyapı uygulamalarına ilişkin yapılan değerlendirmeler sonucunda uygun görülen projeler kapsamında yapılacak olan işlerin görüş alış verişinde bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Alaçam ilçesi Geyikkoşan mevkiindeki 15 km sahili kumsalı Güneşi doğası olan tek ilçe olma özelliğini taşıyan Alaçam Geyikkoşan mevkiindeki Mavi Bayrak projesine aday bir ilçe olma özelliğine sahip bir yer olabileceğini belirten Kültür ve Turizm Bakanlığı Uzman Mühendisi Erdoğan Tolan daha sonra Mübadele Müzesini de ziyaret etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.