bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kaymakam Zaman ve Başkan Uyar Muhtarlarla STK’larla Buluştu

ALAÇAM

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman ve Belediye Başkanı Hadi Uyar Mahalle Muhtarları ve Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya geldi.

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman ve Belediye Başkanı Hadi Uyar Mahalle Muhtarları ve Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya geldi.

Alaçam Ayınderesi mevkiinde Ziraat Odası ve Muhtarlar Derneğinin katkıları ile yapılan toplantıya Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, Garnizon Komutanı Samet Kuruçelik, Emniyet Müdürü Kenan Bıyık, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Bedir, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Özyılmaz, Muhtarlar Derneği Başkanı Raif Vatan ile birlikte mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek tanışma ve kaynaşma adına bir araya gelindi.

Göreve başladıktan sonra ilk muhtarlar toplantısını yapan Kaymakam Zaman, muhtarlarla tanıştıktan sonra yaptığı konuşmasında, "Muhtarların mahallerimiz ve o mahallede yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarının ve taleplerinin ilgili kurumlara iletilmesi ve takip edilmesi hususunda ve aynı zamanda kurumlarımızın mahallere yönelik çalışmaları ve duyuruların aktarılması konularında önemli bir görev ve sorumluluğa sahibiz. Özellikle fakir ve ihtiyaç sahibi insanların, ilgili kurumlara yönlendirilmesini ve yardımcı olunması konusunda bizim en büyük desteğimiz muhtarlarımızdır" dedi.

Toplantıda sorunlar, istek, dilek ve çözüm önerileri dinlendi. Sorunlar hakkında neler yapabileceği konusunda imkanlar ölçüsünde değerlendirme yapıldı.

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, yapılan organizasyondan oldukça memnun olduğunu ve böyle organizasyonların sıklıkla yapılması gittiğimiz Mahallelerde ise Şehit, Gazi ve İhtiyaç sahibi aileleri ziyaret etmek istediğini dile getirdi.

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, İlçemizde yapımı devam eden Karşıyaka Köprüsü, Cumhuriyet meydanı çevre ve peyzaj çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Uyar Geyikkoşan sahiline yapılacak olan ahşap iskele protokolünü imzalandıklarını ve en kısa zamanda yapımına başlanacağını dile getirdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.