bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Kargo'dan Gelen Kutuyu Açınca Şok Oldu

ALAÇAM

Bir internet sitesinden Masaj Aleti siparişi veren Alaçam ilçesi Yukarıelma köyünden Cemal Çilej’e gelen kutudan, diş macunu ve tütüne son seti çıktı.

Bir internet sitesinden Masaj Aleti siparişi veren Alaçam ilçesi Yukarıelma köyünden Cemal Çilej’e gelen kutudan, diş macunu ve tütüne son seti çıktı.

 

30 Ocak 2014 Perşembe günü Alaçam PTT Müdürlüğünden almış olduğu kutudan şüphelenen Cemal Çilek; Masaj aleti yerine diş macunu çıkmasına kızdığını söyledi. Sitede yazan telefonu aradığında ise aradığı telefon numarası cevap veriyor ama sizi ilgili kişiye aktarıyorum diyor, dakikalarca bekletiyor veya telefon yüzüne kapanıyor.

 

Alaçam ilçesi Yukarıelma köyünden ikamet eden Cemal Çilek internette rastladığı bir siteden kampanyalı masaj aleti almak istedi. "Hemen Satın Al" butonunu tıklayan Çilek'i, beş dakika geçmeden siteden bir kişi aradı ve kampanyalı Masaj Aleti konusunda ikna etti. Cemal Çilek de sipariş verdi. Üç gün sonra bir kargo geldi. Kargo’yu teslim almadan önce 99 TL ödeyen Cemal Çilek, kutuda siparişini verdiği Masaj aleti yerine diş macunu ile karşılaşınca şaşkına döndü. Gördüğüne inanamayan Çilek, Alaçam PTT Merkez Müdürü Cevdet İlhan’dan yardım istedi. PTT Müdürü İlhan; Cemal Çilek’in ödediği paranın bloke edilebilmesi için Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunmasını ve ilçe tüketici hakem heyetine müracaat etmesini tavsiye etti.

 

Kaynak : alacam55.com

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.