bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

İstanbul Alaçamlılar Derneğinden Başkan Uyar’a Ziyaret

ALAÇAM

İstanbul Alaçamlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Elibol, güreş Ağası Hasan Bolat; Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar’ı makamında ziyaret etti.

İstanbul Alaçamlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Elibol, güreş Ağası Hasan Bolat; Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar’ı makamında ziyaret ederek bu yıl 22 Temmuz 2018 Pazar günü İstanbul, Arnavutköy, Bolluca Sinekli Mevkiinde 26.cısı düzenlenecek olan keşkek ve yağlı güreşlerine davet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hadi Uyar, İstanbul Alaçamlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından 26. düzenlenecek olan Keşkek Şöleni ve Yağlı Güreşlerine mutlaka katılmaya çalışacaklarını belirti. Böyle etkinlikler sayesinde İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimiz ile görüşüp hasbıhal ediyoruz. İlçemizde yapılan hizmetler ve değişim hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bizlere bu etkinliğin her yıl yapılmasını sağlayan İstanbul Alaçamlılar Derneği yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Alaçamlılar Dernek Başkanı Mustafa Elibol ve Güreş Ağası Aslan Bolat; Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar’a teşekkür ederek, davetiyesini takdim etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.