bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Fatih Mahallesi’ne Park Yapımına Başlandı

ALAÇAM

Alaçam ilçesi Fatih Mahallesi’ne alaçam Belediyesi tarafından 2000 m2 yeni park yapılıyor.

Alaçam ilçesi Fatih Mahallesi’ne alaçam Belediyesi tarafından 2000 m2 yeni park yapılıyor. Alaçam Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi Çok Programlı Lisesi yanında toplam 2000 m2 büyüklüğünde yeni parkın yapımı için start verildi.

 

Fatih Mahallesi’nde son derece modern şekilde projelendirilen parkın yaklaşık üç ay gibi kısa bir süre içinde tamamlanması hedefleniyor. Fatih Mahallesi Çok Programlı Lisesi yanında toplam 2000 m2 alan üzerine inşa edilecek olan park içersinde 320 m2 alana sahip çocuk oyun alanı, bir adet tahterevalli, bir adet ikili salıncak kaydıraklar yer alacak. Ayrıca parkın etrafını çevreleyecek olan esnek zeminli kauçuk koşu parkuruyla da mahalle sakinleri, geniş spor alanı kazanmış olacak.

 

Alaçam Belediye Başkanı Ecz. Hadi Uyar, Alaçam Belediyesi olarak Mahalle sakinlerinin sağlıklı bir yaşam sürdürebilecekleri doğayla bütün bir Mahalle oluşturmanın çabası içindeyiz. Spor sahası, yeşil alanlar gibi birçok detay düşünüldü. Modern tasarımı ve estetik görüntüsüyle Alaçam Fatih Mahallesi halkına hizmet vermesi planlanan park sayesinde, vatandaşların huzur ve güven içinde yararlanabileceği sosyal alanların oluşturulması amaçlanıyor. Halkın ihtiyaçlarına uygun hazırlanacak olan parkın çok yakında hizmete girmesi planlanıyor.

 

Park yapım çalışmalarını inceleyen Alaçam Belediye Başkanı Ecz. Hadi UYAR, teknik ekipten çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Başkan Uyar açıklamasında“Fatih mahallesinden başlamak üzere Alaçam’ın birçok mahallesine yapılması düşünülen park projeleriyle İlçeye soluk aldırmaya çalışacağız. İlçemizin her yerinin, her mahallesinin vatandaşlarımızın rahatı, huzuru ve mutluluğuna hizmet etmesi için uğraşıyoruz. Bu heyecanla yeni park projesini hayata geçireceğiz. Alaçam’ın yeşil dokusunu zenginleştirmek ve vatandaşlarımıza yeni nefes alanları açmak için çalışıyoruz. İnsanların sosyal yaşamına katkı sunan her projenin destekçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.