bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Çamaş, Alaçam Seçim Bürosunda Vatandaşlarla Buluştu

ALAÇAM

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Adayı Abdurrahman Çamaş, Alaçam Seçim Bürosunu ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Adayı Abdurrahman Çamaş, Alaçam Seçim Bürosunu ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Adayı Abdurrahman Çamaş, Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Bafra İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Uncu ve Alaçam İlçe Başkanı Erdinç Gül’e beraber Alaçam seçim bürosunda vatandaşlarla sohbet etti.

 24 Haziran 2018’de yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27’nci dönem milletvekili seçimleri için seçim çalışmalarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Adayı Abdurrahman Çamaş Alaçam Seçim bürosunun ziyaret ederek seçim bürosundaki vatandaşlarla sohbet ederek 24 Haziran Seçimleri için çalışma planlaması üzerine istişarede bulundu.

Seçim Bürosunda açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Adayı Abdurrahman Çamaş, “Yüreğimizi, Milliyetçilik sevdamızı ortaya koyarak bu yola çıktık. Bu yola çıkarken yemin ettik daha iyi ve daha güçlü bir Türkiye için çalışacağımıza. Bu süreçte seçilelim seçilmeyelim hiç fark etmeyecek, biz yine davamızın birer neferi olarak hizmet etmeye, çalışmaya devam edeceğiz. Seçim süresince sadece bizim partilimizin değil her kesimin ortak adayı olmaya çalışacağız. Seçim süresince değil her zaman her kesimin kapısını çalacağız gitmediğimiz yer, gitmediğimiz ilçe, gitmediğimiz mahalle, gitmediğimiz ev olmayacak bunun için gerekirse uyumayacağız ama çalışacağız” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.