bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Belediye Başkanı Acar Personel ile İftarda Buluştu

ALAÇAM

Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR, Belediye personeliyle birlikte Alaçam Öğretmenevi’nde organze edilen iftar yemeğinde buluştu.

 Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR, Belediye personeliyle birlikte Alaçam Öğretmenevi’nde organze edilen iftar yemeğinde buluştu.

 

Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR, Belediye personeliyle birlikte iftar açtı. İftara belediye çalışanlarının yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri de katıldı. İftar yemeğine Belediye Başkanı İlyas ACAR, Belediye Başkan yardımcıları, Müdürler, Belediye çalışanları ve aileleri konuk oldu.

 

Alaçam Öğretmenevi’nde gerçekleşen iftarda konuşan Başkan İlyas Acar; "Bütün birimlerimize şuana kadar yaptıkları çalışmalardan, verdikleri emekten dolayı teşekkür ederim. Bu sene de güzel bir Ramazan geçirdik, bu mübarek günlerde vatandaşın hizmetindeydik. Ramazanı Ramazan'ın ruhuna uygun bir şekilde geçirdiğimize, o ruhla çalıştığımıza inanıyorum. Şuan biz iftar sofralarındayken hala çalışan arkadaşlarımız var, hizmete devam ediyorlar, onlara da teşekkür ederim" dedi.

 

Acar; geleneksel hale getirdikleri bir iftar sofrasında tüm belediye çalışanlarıyla tekrar birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

 

Başkan İlyas Acar konuşmasında; “Her yıl olduğu gibi bu ramazan ayında da tüm personelimiz büyük bir aile olarak bir araya gelmiş ve hep birlikte iftar sofrasında eş ve çocuklarımızla birlikte iftar yapıyoruz. Yoğun iş temposunun verdiği yorgunluğu düzenlediğimiz iftarla üzerimizden atmak istedik. Hepimiz Alaçam için çalışıyoruz. Alaçam için el ele vererek yaptığımız çalışmalar çocuklarımıza miras olarak kalacaktır. Ramazan ayının güzelliğini bir nebze de olsa çalışanlarımıza yaşatmak ve çalışanlar arasındaki uyumun devamı sağlamak için, bu tür sosyal aktiviteler yapmaya devam edeceğiz. İftar yemeğine katılımınızdan ötürü meclis üyelerimiz ve Alaçam sevdalısı olarak ilçemize hizmet etmekten gurur duyan personelime teşekkür ediyor, tekrar bir iftar yemeğinde buluşmayı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.