bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Uyar’dan Kaymakam Zaman’a Hayırlı Olsun Ziyareti

ALAÇAM

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar ve beraberindeki heyet; Alaçam Kaymakamlığı görevine yeni atanan Fikret Zaman’ı makamında ziyaret ettiler.

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar ve beraberindeki heyet; Alaçam Kaymakamlığı görevine yeni atanan Fikret Zaman’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Dursun Uz, Sebahattin Tural, Belediye Meclis Üyeleri Hasan Çelik, Ahmet Hasbi Sezgin, Ercan Aydın, AK Parti İlçe Teşkilat Hukuk İşleri Başkanı Gürhan Batı ve Gençlik Kolları Başkanı Yasin Cengiz ile birlikte Alaçam Kaymakamlığı'na yeni atanan Fikret Zaman’a hoş geldin ziyaretinde bulundular.

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar yaptığı açıklamada, "Biz her zaman için Sayın Kaymakamımızın yanında ve destekçisi olacağız. İlçemize atanan değerli Kaymakamımızı tebrik ediyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Önümüzdeki süreçte Alaçam için çalışmalarımızı koordineli bir şekilde gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Yeni görevinde Kaymakamımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman ise ilçeye en iyi şekilde hizmet etmek için tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte çalışacaklarını söyledi. Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, nazik ziyaretlerinden dolayı Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.