bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Uyar’dan Belediye Personeline İftar Yemeği

ALAÇAM

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Geyikkoşan Çok Amaçlı Düğün Salonunda belediye personeli ile iftarda bir araya geldi.

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Geyikkoşan Çok Amaçlı Düğün Salonunda belediye personeli ile iftarda bir araya geldi.

Belediye Başkanı Hadi Uyar, AK Parti İlçe Başkanı Selahattin Alkan, Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdür ve belediye çalışanları katıldı.

İftar programında konuşan Başkan Uyar; ” Biz kocaman bir aileyiz. Gece gündüz demeden Alaçam için hizmet veriyoruz. Belediyecilik zor iş ama biz bu zorlukları sevgi ile, emek ile, sevda ile, paylaşma ve hoşgörü içerisinde aşıyoruz. Biz biliyoruz ki, ne kadar birlik, beraberlik ve kaynaşma içerisinde olursak, yaptığımız hizmetler de o kadar güzel olacaktır. Allah oruçlarımızı kabul eylesin. Gönüllerimize huzura, sofralarımıza berekete, kalplerimize merhamete vesile kılsın. Mevlam bizleri Ramazan Bayramı’na inşallah ibadetlerimizi, oruçlarımızı kabul edilmiş şekilde ulaştırsın. Burada sergilediğimiz bu güzel birlik ve beraberliğimizi de bozmasın. Bu birlik ve beraberliğimizin bütün kurumlarla, toplumun diğer kesimlerine de örnek olması diliyorum’’ dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.