bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Uyar, Üniversite Öğrencileriyle İftarda Buluştu

ALAÇAM

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar Alaçam Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK)  Kız ve Erkek Öğrenci Yurdu Öğrencileriyle Alaçam Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar Alaçam Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Kız ve Erkek Öğrenci Yurdu Öğrencileriyle Alaçam Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Anneler Parkında düzenlenen iftar programına Alaçam Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Cumhuriyet Savcısı Emre Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cansu Keskin Karaaslan, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanımız Selahattin Alkan, Kadın Kolları Başkanı Nimet Karanlık, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sayın Yasin Cengiz, AK Parti Geçmiş Dönem İlçe Başkanı Av. Ali Şengül ve AK Parti ilçe teşkilat üyeleri ve Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Alaçam Kız ve Erkek Öğrenci Yurdu öğrencileri katıldı.

Düzenlen iftar programında öğrencilere hitap edan Başkan Uyar şunları söyledi. “ Sevgili gençler, bugün sizlerle bir araya geldik ve güzel bir iftar programı oldu. Sizlerle beraber iftar yapmaktan dolayı da mutlu oldum. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan çok çalışacağız böylece bu ülke çok daha yükseklere çıkacak. Bunun mimarları da sizler olacaksınız. Yarınlar çok daha güzel olacak sizlerdeki bu azmi bu çalışkanlığı gördükçe bunu bir kez daha inancım arttı. Ben öncelikle sizleri yetiştiren ailelerinize teşekkür ediyorum. Sonrada sizleri tebrik ediyorum. Eğitiminizi tamamlamak için çaba sarf ediyorsunuz. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Allah bütün öğrencilerimize zihin açıklığı versin, mübarek ramazan ayının ülkemiz ve İslam âlemi için hayırlara vesile olsun” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.