bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan İlyas Acar Muhtarlarla Buluştu

ALAÇAM

Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinden sonra Alaçam’ın 65 Mahallesinde göreve başlayan muhtarlar ile istişare ve tanışma toplantısında bir araya geldi.

Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinden sonra Alaçam’ın 65 Mahallesinde göreve başlayan muhtarlar ile istişare ve tanışma toplantısında bir araya geldi.

Belediye Başkanı İlyas Acar’ın ev sahipliğinde Alaçam Belediyesi Eski İtfaiye hizmet binası üstündeki toplantı salonunda gerçekleşen istişare toplantısına Samsun AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı, Belediye Başkanımız Sayın İlyas Acar, Belediye Meclis Üyeleri, Alaçam Belediyesi Birim Müdürleri, Muhtarlar ve Ak Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıya katılan muhtarlara yeni görevlerinde başarılar dileyen Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ve Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar; 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde halkımızın oylarıyla muhtarlık gibi önemli ve ulvi bir göreve seçilen tüm muhtarlarımıza yeni görevlerinde başarılar dileyerek tebrik ettiler.

Başkan Acar,” Rabbim Bütün Muhtarlarımız ile birlikte güzel ve hayırlı işler yapmayı hepimize nasip etsin. Bizim en önemli yol arkadaşlarımız, paydaşlarımız muhtarlarımızdır. Mahallelerdeki sorunları, sıkıntıları, halkımızın bizden taleplerini ilk olarak elimiz, kolumuz ve gözümüz olan muhtarlarımızdan öğreniyoruz. Kapılarımızda, gönlümüzde sizlere sonuna kadar açıktır. Gerek şahsımla gerekse de Birim Müdürlerimizle günün hangi saatinde olursa olsun görüşebilir, taleplerinizi iletebilirsiniz. Hizmetlerimizin halka ulaşmasında köprü vazifesi gören muhtarlarımızla birlikte çözüm odaklı hizmet anlayışını sürdürerek ilçemize daha güzel hizmetler sunacağız. Çalışmalarımıza başlamadan önce sorumlu birim amirlerimiz ve saha elemanlarımız ile birlikte saha çalışması yaparak sorunları yerinde inceleyerek yapılacak olan hizmetleri daha hızlı bir şekilde vatandaşımıza ulaşmasını sağlayacağız. Hizmetlerimizi tam, zamanında ve kesintisiz olarak yapacağız. Görüş ve taleplerine her zaman önem verdiğimiz muhtarlarımızla gerek saha çalışmalarında gerekse de bu tür istişare toplantılarıyla bir araya gelerek Alaçam’ın büyümesi ve gelişmesi için karşılıklı fikir alış verişlerine devam edeceğiz” dedi.

Samsun Milletvekili Sayın Orhan Kırcalı’da Devam eden yatırımlar ve sosyal sorumluluk projeleri başta olmak üzere Alaçam’ın 2023 vizyonuna ulaştıracak olan yeni projeleri hakkında muhtarlara geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

Milletvekilli Sayın Orhan Kırcalı ve Belediye Başkanımız Sayın İlyas Acar tarafından muhtarların görüş ve talepleri alındı.

Program Alaçam Öğretmenevinde düzenlenen yemek programı ile son buldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.