bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Başkan Hadi Uyar’dan Ankara Ziyareti

ALAÇAM

ALAÇAM HABER - Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Alaçam ilçesinde devam eden projeler ile ilgili Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

ALAÇAM HABER - Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Alaçam ilçesinde devam eden projeler ile ilgili Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Hadi Uyar, Ankara’da Bakanlıklar ve Genel Müdürlüklere bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ı makamında, tebrik ziyaretinde bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti.

Bakan Demircan'ı tebrik eden ve yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Uyar "İlimizde ve ülkemizin çeşitli yerlerinde doktorluk görevini başarıyla yerine getirmiş; Bakanımız Sayın Ahmet Demircan'ı siyasi tecrübesi ile birlikte ilimize ve ülkemize sağlık alanında daha da faydalı hizmetler sağlayacaktır''.dedi. Alaçam'da Sağlık Bakanlığı nezdinde yapılması planlanan projeler ile ilgili görüşmelerde bulundular. Bakan Demircan ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Uyar'a teşekkür etti.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ı makamında ziyaret ederek. Alaçamda devam eden projeler hakkında Sayın Karaaslan'a taleplerini ileterek projeler hakkında bilgi verdi.

Başkan Uyar , "Ankara’da yaptığımız görüşmelerde desteklerini esirgemeyen Sağlık Bakanımız Sayın Ahmet Demircan'a, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Sayın Çiğdem Karaaslan'a ve diğer milletvekillerimize tek tek teşekkür ederim “ dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.