bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

ALDEF Yönetim Kurulu’ndan Başkan Uyar’a Davetiye

ALAÇAM

İstanbul Alaçam Dernekleri Federasyonu(ALDEF) Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanımız Hadi Uyar’ı makamında ziyaret etti.

İstanbul Alaçam Dernekleri Federasyonu(ALDEF) Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanımız Hadi Uyar’ı makamında ziyaret etti.

İstanbul Esenler Alaçamlılar Dernek Başkanı Mustafa Elibol, Toplu Köyü Sosyal Yardımlaşma Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Adem Demir, ALDEF Yönetim Kurulu Üyeleri Fehim Gevrek, Akif Demir, İbrahim Ersen ve Alaçamlılar Derneği Güreş Ağası Aslan Bolat, Belediye Başkanı Hadi Uyar’ı makamında ziyaret etti.

Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri 05 Ocak Cumartesi Günü İstanbul – Esenler Kadir Topbaş Kültür Merkezinde açılışı yapılacak olan Alaçam Dernekleri Federasyonu genel merkez açılışı ve tanıtım gecesine davet ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hadi Uyar; "Yönetim kurulu üyelerine açılışa katılmaya çalışacağını belirtti. Böyle etkinlikler sayesinde İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimiz ile görüşüp hasbihal ediyoruz. İlçemizde yapılan hizmetler ve değişim hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Derneklerimizin birlik ve beraberlik içinde tek çatı altında toplanarak federasyon olması bizleri çok mutlu etti. Artık daha güçlüyüz, daha çok söz sahibiyiz. Bu birlik beraberliğin sağlamasında emeği geçenlere tek tek teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

ALDEF yönetim kurulu üyeleri ve dernek başkanları Belediye Başkanı Hadi Uyar’a teşekkür ederek, davetiyesini takdim etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.