bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçamspor Bocce Takımı Bir İlke İmza Attı

ALAÇAM

25 Ocak tarihleri arasında Mersin de yapılan Raffa Türkiye Şampiyonasında Alaçamspor Bocce takımı Samsun iline Raffa dalında ilk kez Türkiye derecesi getirdi.

25 Ocak tarihleri arasında Mersin de yapılan Raffa Türkiye Şampiyonasında Alaçamspor Bocce takımı Samsun iline Raffa dalında ilk kez Türkiye derecesi getirdi.

Genç Erkekler kategorisinde Samsun adına Türkiye Şampiyonasına katılan Görkem Duran ve Muhammet Furkan Ak’tan oluşan Alaçamspor Bocce takımı sporcuları Türkiye 3.sü olarak Samsun a döndüler.

Beden eğitimi öğretmeni ve Bocce Milli takım antrenörü Gökhan Bozdemir yaptığı açıklamada; “Aylarca süren yoğun bir antreman programı ile Türkiye Şampiyonasına hazırlandık. Samsun iline genç erkekler kategorisinde ilk kez derece getirmenin gururunu yaşıyoruz. Derece yapan sporcularım inşallah milli takım seçmelerini de kazanarak ülkemizi en iyi şekilde temsil edecektir. Sporcularımın hepsi Alaçam’ın köylerinde yaşayan gençlerden oluşuyor. Bizim gençlerimiz çok yetenekli destek verilip sahip çıkılırsa ülkemize birçok Dünya ve Avrupa şampiyonluğu getireceğine inancım tamdır. Ülkemize Ekim ayında İspanya da Avrupa şampiyonluğu getiren Alaçamspor bocce takımı sporcularına inşallah Dünya şampiyonluğunu da getirmeleri nasip olur. Bize destek veren herkese şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Genç Erkekler Raffa Türkiye Şampiyonasında derece yapan iller 1.Bursa, 2. Mersin, 3. Samsun Alaçamspor takımları oldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.