bafra haber | bafra ajans| bafrahaber | bafra haberleri | bafra

Alaçamlı Öğrencilerden "Kardeş Okula" Hediye

ALAÇAM

Alaçam Karayolları Kolin Fatih Ortaokulu 5/D sınıfı öğrencileri ve sınıf öğretmeni Emine Gül Çetinkaya önderliğinde “KERMES” düzenledi.

Alaçam Karayolları Kolin Fatih Ortaokulu 5/D sınıfı öğrencileri ve sınıf öğretmeni Emine Gül Çetinkaya önderliğinde “KERMES” düzenledi.

5/D Sınıfı Öğrencilerinin anneleri tarağından hazırlanan malzemeler okul spor salonunda satışa sunuldu. Kermesin geliri ile Aşağıkoçlu mahallesinde bulunan birleştirilmiş sınıf içinde Anaokulu ve İlkokul olan bir okulu “Kardeş Okul” olarak seçildi.

Öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okundu: Aşağıkoçlu İlkokulu öğrencileri ile birlikte yaklaşık iki saat geçiren Karayolları Kolin Fatih Ortaokulu 5/D Sınıfı öğrencileri ise bu gün unutamayacağımız bir gün olduğunu ve "Kardeş Okul" olma mutluluğunu yaşadık dediler.

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, İlçe Emniyet Müdürü Kenan Bıyık, Garnizon Komutanı Teğmen Samet Kuruçelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural, Karayolları Kolin Fatih Ortaokulu Müdürü Taylan Mete, Öğrenci velileri ve Karayolları Kolin Fatih Ortaokulu 5/D Sınıfı öğrencileri katıldı.

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, Aşağıkoçlu Mahallesindeki okulu "Kardeş Okul" seçen öğrencilerimizi gönülden kutluyorum. Öğrencilerin kendileri küçük ama gönülleri çok büyük ifadelerini kullanarak öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de bir birleri ile kaynaştılar, bu tür yapılan hizmetlerde emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Kolin Ortaokulu Müdürümüze, öğrenci velilerimize ve özellikle öğrencilerimizi kutluyorum dedi.

Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, "Kardeş Okul" olan Aşağıkoçlu okuluna hediyelerini kendi elleri ile getirip onlarla günlerini paylaşan Karayolları Kolin Fatih Ortaokulu 5/D sınıfı öğrencilerini kutluyor, etkinliğin yapılmasında emeği geçen başta velilerimize ve okul müdürümüze teşekkür ediyorum dedi.

Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural, “Kardeş Okul” projesi ile birlikte Aşağıkoçlu Mahallesindeki birleştirilmiş sınıf okulu seçilmesinde ve hediyelerin dağıtılmasında bizleri yalnız bırakmayan İlçe Kaymakamımız Sayın Fikret Zaman'a Belediye Başkanımız Sayın Hadi Uyar'a, İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Kenan Bıyık'a, Garnizon Komutanımız Sayın Samet Kuruçelik'e Aşağıkoçlu Mahallesi Muhtarımız Sayın Yaşar Bişkin'e Okul Öğretmeni Özgür Kaya'ya ve mahalle halkına katılımlarından dolayı teşekkür etti. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.